خودباختگي نسبت به کالاهاي خارجي با «ذائقه‌سازي» از بين مي‌رود





منصور تيرگر، رئيس مرکز پژوهش‌هاي اتحاديه پوشاک تهران مي‌گويد: با ايجاد ذائقه‌سازي در حوزه مد و لباس خودباختگي نسبت به کالاهاي خارجي از بين مي‌رود.





منصور تيرگر، رئيس مرکز پژوهش‌هاي اتحاديه پوشاک تهران، با توجه به اينکه چرخه مد و لباس در کشور هنوز به خوبي شکل نگرفته و مکانيزم و سازوکاري ندارد، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: به اعتقاد من حوزه مد و لباس نيازمند پروسه، چرخه و فرآيندي است که اسناد آن توسط افراد متخصص بايد تهيه و تنظيم شود تا بتوانيم مکانيزم درستي را براي اين عرصه قائل شد.  


او با اشاره به طرح‌هاي مختلف از سوي سازمان‌ها و ارگان‌هاي فعال در حوزه مد و لباس اظهار کرد: در درجه اول بايد جريان‌سازي مُد از سوي بالادستي مشخص شود و بعد برنامه‌ريزي و هماهنگي و سرمايه‌گذاري صورت بگيرد تا توليدکننده در اين جريان حرکت کند و مصرف‌کننده هم در اين مسير و جريان کشش پيدا کند.


رئيس مرکز پژوهش‌هاي اتحاديه پوشاک تهران، نبود ذائقه‌سازي مد و لباس در دولت را آفت دانست و بيان کرد: هيچ‌گونه فرآيند ذائقه‌سازي در حوزه مد و لباس را دولت انجام نداده است و اين امر خطير و مهم توسط عوامل بيگانه انجام مي‌شود، هرچند که اماکن يا تعزيرات در سطح عرضه برخورد سلبي دارند اما مي‌بينيم که فعاليت‌هاي کساني که مد و لباس نامناسب توليد مي‌کنند به صورت زيرزميني به فعاليت‌هايشان ادامه مي‌دهند و محصولات را در اختيار مردم قرار مي‌دهند، بنابراين اين مسير درستي نيست که با آن‌ها برخورد شوند و به‌صورت پنهاني کار کنند اتفاقا بايد اين گروه‌ها جذب و به نحو درستي ساماندهي شوند.


تيرگر درباره نحو ساماندهي فعالان حوزه مد و لباس گفت: ببينيد توليدکننده متاثر از فروش است، هر جايي که فروش وجود داشته باشد به آن سمت حرکت مي‌کند اگر خلاف اين جهت حرکت کند فروش آن فلج خواهد شد، در آن‌صورت سازوکار دولتي بايد به دنبال اين باشد که مسير توليد را با مسير ذائقه مردم تطبيق دهد در حالي‌که امروزه اين تطبيق صورت گرفته، اما مشکل اصلي در سياست‌گذاري‌ها است که سياست‌گذاري ما بايد در جهتي باشد که ذائقه‌سازي انجام دهد اما برايش هيچ‌گونه سرمايه‌گذاري صورت نگرفته است.


او با اشاره به فرآيند قدرتمند شدن ذائقه‌سازي در کشور تصريح کرد: اگر دولت سرمايه فرهنگي مناسبي را در اختيار اين مسئله قرار دهد قطعا با استخراج نظامات آن مي‌توانيم در اين راه گام‌هاي خوبي برداريم گرچه فرآيندي طولاني است. البته اگر اين فرآيند ذائقه‌سازي تشکيل شود، درآمدزايي خوبي هم در پس خود خواهد داشت و باعث مي‌شود مردم ديگر خودباختگي نسبت به کالاي خارجي نداشته باشند.


منبع : خبرگزاري مهر 




مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : لباس ,ذائقه‌سازي ,بايد ,حوزه ,مسير ,صورت ,پژوهش‌هاي اتحاديه ,خودباختگي نسبت ,مرکز پژوهش‌هاي ,اتحاديه پوشاک ,رئيس مرکز ,مرکز پژوهش‌هاي اتحاديه ,پژوهش‌هاي اتحاديه پوشاک ,اتحاديه پوشاک تهران،
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

sajjad hoseinkhani لپتاپ اپن باکس ، لپ تاپ open box ، خرید لپ تاپ open box ، خرید لپتاپ اپن باکس ZIBAKENAR بهترینها Sidewinders Crystal باربری در نور مازندران پشتیبانی از نرم افزارهای من Jose